top of page

26 november
izumi pianoduo

IZUMI Pianoduo is een van de toonaangevende pianoduo's in België. Ze begonnen hun carrière met het winnen van tal van prestigieuze internationale wedstrijden, waaronder 'Maria Yudina international competition', International Competition 'Un Ricetto in Musica', 'Concours Musical de France', 'Prize Grand Virtouzo '. Vele concertopdrachten brachten het duo ertoe recitals te geven op de prominente podia in Europa en Azië. Het duo heeft uitnodigingen gekregen om op te treden met het Volgograd Academic Symphonic Orchestra en tijdens het festival 'Klara in deSingel'.

"Het fonkelt, het is spits, het is geraffineerd, maar ook lyrisch en zangerig. Maar niet minder belangrijk is dat beide pianisten aan de vleugel een bijzonder verhaal vertellen, dat zij hun verbeelding danig aan het werk hebben gezet en die kleurrijk en gearticuleerd gestalte geven."

                                                                                 Opus Klassiek, 2017

 

Polina en Kiyotaka hebben twee cd's opgenomen voor 'Dutch Record Company': een geheel gewijd aan Schumann. De tweede cd bevat werken van Mendelssohn. Hun cd's en live optredens worden uitgezonden door 'MUSIQ3' en 'Klara'. Het duo werkte mee aan het project van 'Radio Klara' rond  Satie.

www.izumipianoduo.com

Programma:

W.A. Mozart: Eine Kleine Nachtmusik

E. Grieg: Peer Gynt suite

C. Debussy: Petit Suite

M. Ravel: La Valse

Kiyotaka & Polina_HI RES_(c)Sara De Graeve73.jpg

Praktisch

DATUM

Zondag 26 november 2023

14.00

Location

St.-Lambertus Parochiekerk Berlaar, Gestel

Lambertusplaats 2

2590 gestel

bottom of page